Mandala tekenen met de elementen

Hou jij ook van ontspanning, creatief bezig zijn of tijd voor jezelf, dan is mandala tekenen misschien iets voor jou!

Het woord mandala is afkomstig uit het Sanskriet en betekent cirkel. Deze cirkel wordt opgevuld met figuren, vormen, lijnen, symbolen en kleuren. In deze reeks laten we ons inspireren door de vijf elementen gebaseerd op de Chinese geneeskunde: hout, vuur, aarde, metaal en water.

We starten de avond met een korte ontspanningsoefening om de dagelijkse dingen los te laten en contact te maken met een element. Gezamenlijk zetten we de mandala op en verder maak je je eigen ontdekkingsreis met kleur, vorm en symboliek. Laat je intuïtie zijn werk doen en we zien wel wat er ontstaat! Nieuwsgierig? Kom zelf een reis door hout, vuur, aarde, metaal en water ervaren!

Ervaring met (mandala)tekenen is niet nodig. En je hoeft ook niet ‘mooi’ te kunnen kleuren. Door middel van spelen met vorm en kleur, maken we de mooiste tekeningen. Je zult verbaasd zijn over wat je zelf op papier tovert. En met ervaring ben je natuurlijk ook hartstikke welkom!

Data:

  • 11 mei hout,
  • 8 juni vuur,
  • 7 sept aarde,
  • 12 oktober metaal,
  • 9 november water

Tijd: donderdagavond van 19:00u-21:30u

Locatie: Indigo Leven, Kapitalendam 9b, 4522 PT Biervliet

Investering: 22 euro per avond

Dit is inclusief koffie/thee, tekenpapier en gebruik van materiaal (passer, liniaal, geodriehoek, potlood 2B, kleurpotloden, gum en puntenslijper). Als je graag eigen materiaal gebruikt, neem dit gerust mee.

Per avond in te schrijven.

Op de inschrijving zijn de algemene voorwaarden van toepassing.