Maak je eigen geboortemandala

Het woord mandala is afkomstig uit het Sanskriet en betekent cirkel. Deze cirkel wordt opgevuld met geometrische figuren, vormen, lijnen, symbolen en kleuren. In deze middag gaan we aan de slag met een heel persoonlijke mandala, de geboortemandala, op basis van numerologie. Voor jong en oud, leuk om bijvoorbeeld samen te doen met je zoon of dochter (kinderen welkom vanaf 8 jaar).

De getallen van je geboortedatum en naam, kun je vertalen in vorm/symbool en kleur. Hierdoor ontstaan er bijzondere numerologische mandala’s. De verhalen die ze te vertellen hebben geven je ook vaak inzicht in jezelf of in degene voor wie je de tekening maakt. Om dit soort mandala’s te maken, heb je alleen creativiteit en plezier in tekenen nodig. Maak gebruik van alles wat er aan inspiratie in jezelf zit. Of je voorkeur nu is om intuïtief te werken of meer geometrisch, alles is mogelijk! Heel belangrijk is het om jezelf daarbij geen grenzen of beperkingen op te leggen.

We starten de middag met een korte meditatie om de dagelijkse dingen los te laten. Met behulp van de numerologie van je naam en geboortedatum, bepalen we samen de voor jou specifieke getallen en bijbehorende vormen en kleuren. Daarna volgt stap voor stap de instructie voor het opzetten van jouw geboortemandala en dan het inkleuren. Maak je de mandala voor iemand anders zorg dan dat je de geboortedatum kent en voor- en achternaam.

Ervaring met (mandala)tekenen is niet nodig. En je hoeft ook niet ‘mooi’ te kunnen kleuren. Door middel van spelen met vorm en kleur, maken we de mooiste tekeningen. Je zult verbaasd zijn over wat jezelf op papier tovert. En met ervaring ben je natuurlijk ook hartstikke welkom!

Wanneer:

  • vrijdag 10 mei, 2024

Tijd: 13:30-17:00u

Waar:      Kapitalendam 9b, 4522 PT Biervliet

Investering:      49 euro.

Dit is inclusief, koffie/thee, iets lekkers, tekenpapier en gebruik van materiaal (passer, liniaal, geodriehoek, potlood 2B, kleurpotloden, gum en puntenslijper).
Als je graag eigen materiaal gebruikt, neem dit gerust mee.

Op de inschrijving zijn de algemene voorwaarden van toepassing.